RÓLUNK


Triplex-Targo Kft.
Az Ön megbízható kereskedője
Professzionális partner az anyagmozgatásban
A TRIPLEX Targo Kereskedelmi Kft. Olaszország egyik legnagyobb targoncagyártó cégének, a CESAB Material Handling Europe (a TOYOTA Csoport tagja) által gyártott CESAB targoncák KIZÁRÓLAGOS gyári márkaképviseletét látja el Magyarországon. Forgalmazzuk továbbá a BULMOR oldalvillás és nagyteherbírású targoncákat, különleges, egyedi gyártású ARMANNI és CSI targoncákat, SIMAI vontatókat, valamint kínálunk bér és használt targoncákat.

Fontos számunkra, hogy vásárlóinkat magas minőség színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ennek érdekében értékesítő és technikus munkatársainkat folyamatos tovább képezzük. Ennek eredményeként ügyfeleink számíthatnak munkatársaink tanácsadására a targoncák kiválasztásától kezdve az üzemeltetés során jelentkező problémák elhárításáig.

Értékesítő munkatársaink az ország egész területén segítik ügyfeleinket anyagmozgatással kapcsolatos feladataik megoldásában, a személyre szabott ajánlatok elkészítésében, beleértve a finanszírozási javaslatokat is.

A TRIPLEX Targo Kft. fontos feladatának tekinti az általa értékesített targoncák szerviz és alkatrészellátását, a gépek teljes élettartamára vonatkozóan.
Az általunk forgalmazott targoncák teljes körű garanciális- és szervízszolgáltatását az MSS Targo Kft. látja el, közös telephelyünkön. A speciális szerszámokkal felszerelt szervizautó alapfelszerelés technikus kollégáink részére. Törekszünk a gyors hibaelhárításra akár 24 órán belül. A javításhoz szükséges alkatrészeket a saját raktárunkból illetve a képviselt cégek raktáraiból rövid időn belül biztosítani tudjuk.