CSI carelli Speciali Itália

 

A CS Italy olyan vállalat, amely egyedi targoncákat gyárt az ügyfél specifikációi és a piaci rések tanulmányozása szerint.

A társaság 2012 -ben átalakul. Tervezési, gyártási tevékenységet végez a 3000 m2 -es üzemében Casalmaiocco -ban, Lodi tartományban.

2012 előtt, 1970 óta a gyár szabványos és speciális targoncákat gyártott, míg 1951 és 1970 között kis kapacitású targoncákat, pótkocsikat és kézi emelőkocsikat készített

Abban az időben a vállalat FAC - Fabbrica Ambrosiana Carrelli névvel rendelkezett,  és 1980 -tól kezdve sűrű kereskedelmi hálózatot hozott létre Olaszországban és Európában a vevők egyedi kérésére tervezett és gyártott eszközök forgalmazására.

A 2012 a cég megváltoztatta a nevét, így alakult át a CS Italiára, miközben a FAC logó alatt a termelés a speciális targoncák gyártása kötelezte el magát.

Az idő során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően mostantól képesek olyan targoncákat tervezni és gyártani, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek az áruk kezelésével kapcsolatos bármilyen probléma megoldásra.

CS Itália - egyedi targoncák

A targoncák egyedi vevői igényeknek figyelembevételével kerülnek  megtervezése. A tervezést a műszaki iroda végzi el. A modulok felépítésének tanulmányozásával lehetővé válik  a prototípus megszületése, majd a sorozat gyártás, hogy a piaci rések eszközévé váljon a termékképzésükre. A technikus kollégáink jól felszerelt szervizautókkal járják az Ügyfeleink telephelyeit.

 

Targoncák egyedi igényekhezEgyedi targoncák gyártásaCS Itália - egyedi targoncák gyártása