Üzemeltetés támogatás

 

Teljeskörű szerviz és garancián túli szerviz szolgáltatás saját szervizzel

A Triplex Targo Kft. által forgalmazott targoncák teljes körű garanciális és garancián túli szervizszolgáltatását az MSS Targo Kft. látja el. Az MSS Targo Kft. fő feladatának tekinti a Triplex Targo kft. által forgalmazott targoncák folyamatos karbantartását.

Az ország egész területén szolgáltatunk és targonca gyártmánytól független biztosítjuk az üzembiztos működést. Szerelőink több mint 10-15 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, komoly hangsúlyt fektetünk szakmai képzésükre. A technikus kollégáink jól felszerelt szervizautókkal járják az Ügyfeleink telephelyeit.

Targoncák szervizelése nagy tapasztalattal
Targonca szerviz, alkatrész

Eredeti és pótalkatrészek

 

Eredeti és pótalkatrészek

Fontos, hogy a CESAB és az általunk forgalmazott egyéb targoncák egész életük során megőrizzék a minőségüket, ezért a karbantartáshoz és javításhoz javasoljuk és használjuk is a targoncák eredeti alkatrészeit.

Minden alkatrész beszerzésünk teljes mértékben minősített beszállítótól származik, hogy bizalmat adjon az ügyfeleknek a minőségben, a megbízhatóságban . A targonca alkatrészek 96% -a elérhető legfeljebb négy nap alatt. A szerviztechnikusaink teherautóiban raktárkészleten vannak a leggyakrabban használt szerviz alkatrészek. Online alkatrész katalógussal és megrendeléskezelő portál rendelkezünk.

Kiszámítható üzemeltetés

 

Szerződéses szolgáltatások

Teljeskörű full szerviz a targoncák javításait és karbantartását tartalmazza. Az ár fix, amely tartalmazza a munkadíjakat és pótalkatrészeket. A teljeskörű szerviz szolgáltatás garantálja a targoncák magas szintű teljesítményét és folyamatos rendelkezésre állását. A megelőző karbantartás magában foglalja a targoncák karbantartását az időszakos szervizelését a gyári intervallumoknak megfelelően. A megelőző karbantartás hatékony módja a nem tervezett leállások és költséges javítások elkerülésének.

A biztonsági ellenőrzés biztosítja, hogy a targonca mindig megfeleljen a törvényi feltételeknek és a szabályozott területeken meghatározott biztonsági előírásoknak. Szükség esetén kiegészítő szolgáltatás: 24 órás szerviz, helyszínre delegált szerelő, akkumulátor és töltő szolgáltatás.

Teljes körű targonca szerviz, Cesab