CESAB SIMAI

Az elektromos vontató- és emelőkosár-sorozat a Cesab és testvérvállalata, a SIMAI 

A SIMAI SpA -t 1950 -ben alapították, mint ipari anyagokat importáló vállalatot, majd kezelőberendezések gyártója lett.

Az évek során a SIMAI szakosodott a vízszintes kezelésre szánt elektromos vontató traktorok és emelőtargoncák tervezésére, gyártására és értékesítésére. Jelenleg a legszélesebb választékot kínálja Európában, és az egyik legjobb európai szereplővé vált ebben a szektorban.

A tervezés, fejlesztés és ügyfélszolgálat mindig is a SIMAI tevékenységének középpontjában állt, hogy következetesen élvonalbeli termékeket biztosítson.A megbízhatóságot és biztonságot a SIMAI karbantartása, alkatrészei és értékesítés utáni szolgáltatásai biztosítják. A SIMAI megoldások a standardtól az egyedi járművekig terjednek, az Ügyfél egyedi és összetett logisztikai igényeinek megfelelően.

2016 -ban a SIMAI -t felvásárolta a Toyota Material Handling Europe..

Cesab elektromos vontató
Cesab elektromos vontató munkában

CESAB SIMAI

A SIMAI, amely 70 éves tapasztalattal rendelkezik vontató traktorok és emelőkamionok tervezésében és gyártásában. Az első olasz vállalat, amely megkapta az ISO 9001 akkreditációt, a minőségirányítási rendszerek nemzetközileg elismert szabványát, és immár az ISO 14001 környezetirányítási rendszer akkreditációt is.

A Cesab európai márkakereskedői hálózatán keresztül elérhető három- és négykerekű Cesab SIMAI 

A termékcsaládot úgy tervezték, hogy maximális termelékenységet, kényelmet és biztonságot nyújtson a terhek vontatásakor számos kereskedelmi és ipari környezetben.

Az elektromos vontatók és emelőtargoncák teljes skáláját úgy fejlesztették ki, hogy maximalizálják a termelékenységet, a biztonságot és a hatékonyságot, többek között a modelltől függően a felfüggesztési rendszerekkel, az előre beállított elektromos fékkel, a hidraulikus üzemi fékkel, a mechanikus, hidraulikus vagy elektromos kormányzással. fényrendszer. 

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megtervezzék a vezető helyéhez való hozzáférést, hogy kielégítsék a járművezetői igényeket. A pótkocsik felszerelése nagyon egyszerű a SIMAI tolatórendszer miatt.

A Cesab Material Handling Europe és a Simai bemutatta a 2020 -ra frissített Cesab SIMAI Tow Tractor termékcsaládot.

A vontató-targocagyártó közötti folyamatos kutatási és fejlesztési partnerség eredménye.

A 1,5 tonnától 80 tonnáig terjedő kapacitással a termékcsaládot minden olyan helyen szállítják, ahol vontatásra van szükség, beleértve a kórházakat bevásárlóközpontokat, autóipart, repülőgépeket, gyártási helyeket, vasutakat és repülőtereket.

A vontató-targocagyártó közötti folyamatos kutatási és fejlesztési partnerség eredménye.

Cesab Simai elektromos targonca
Cesab Simai elektromos vontató
 

CESAB SIMAI

Tekintse meg Simai targonca kínálatunkat >>