BULMOR

A Bulmor 130 éves tapasztalattal rendelkező osztrák prémium gyártó

A Bulmor az ügyfélspecifikus emelő-és padlószállító járművek innovatív prémium gyártója. Évente mintegy 350 emelőkocsival a Bulmor Group a világ egyik vezető fejlesztője és gyártója az oldalsó rakodók és a többirányú targoncák, valamint az intralogisztika területén.

Az 1879-ben Schöberl & Söhne Maschien-unf Motorfabrik néven alapított vállalat kezdetben 1960-as évektől kezdve épített homlokvillás targoncákat, majd 1980-as évektől a JUMBO oldalvillás targoncák gyártására koncentrált

Az IRION a LANCER és a német SHS ipar úttörő technológiának és tapasztalatainak integrálásával a BULMOR immár egyedi megoldásokat tud kínálni az oldalsó rakodó technológián alapuló speciális emelő járműveken

 

Bulmor sideloader repülőtéren
Bulmor targoncák telephelyen

 

BULMOR

 

Az egyedülálló és szabadalmazott SideBull koncepció 2002-ben hozták létre a Lufthansa LEOS-al együttműködve és később a FRAPORT (frankfurti repülőtér) támogatásával adaptálták a mozgáskorlátozottak kezelésének speciális követelményeként

A SideBull Ambuliftet számos nemzetközi központban közepes méretű és kis repülőterek évek óta sikeresen használják és teljesen új mércét állított a mozgáskorlátozottak kezelésében.

A felhasználói visszajelzések alapján és számos repülőtér különösen a Careport (PRM szolgáltató a zürichi repülőtéren) és a VIAS (bécsi repülőtér) segítségével a felvonó járművet tovább fejlesztették 2013 és 2015 között.


A felvonó jármű vásárlói igényeit tapasztalt értékesítési csapatunk a repülőtéren a helyszínen elemzi, majd a Bulmor technikusaival együtt optimális innovatív megoldásokban valósít meg testreszabott SideBull Ambulift formájában, amely a legmagasabb ISO tanúsítvánnyal rendelkező termelőüzem Pergben (Ausztria). Minőségi előírásoknak megfelelően gyártanak. Biztonságos - gyors - hatékony.

Biztonságos-gyors-hatékony

A Bulmor szakértői a hosszú nehéz és terjedelmes áruk kezelésére szolgáló egyedi megoldások kidolgozásában oldalvillás targoncákat, többirányú oldalvillás targoncákat, a komissiózásra specializált járműveket és a speciális targoncákat a BULMOR-tól különféle iparágakban használják, mint például a fa, acél, alumínium és a műanyagok.

 

 
Bulmor új targonca vásárlás
Bulmor új targonca értékesítés
Bulmor targonca szerviz

BULMOR

 

 

 

Tekintse meg új Bulmor targonca kínálatunkat >>

 

Tekintse meg használt Bulmor targoncáinkat >>