A BAOLI targonca gyártó

Baoli az első távol-keleti targoncagyártó, amely Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is stabil és kifinomult vállalati háttérre támaszkodik. Ez, a várható gyors piaci fejlődést mellett garancia még valami nagyon fontosra: a magas szintű szerviz szolgáltatásra.

A Baoli a szerviz technikusokat közvetlenül képzi, illetve az egyik legnagyobb európai alkatrészraktárral és a teljes régióra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezik.

Baoli márkanév mögött az a 2003-ban alapított kínai targonca gyártó vállalat áll, amelyet 2009-ben vásárolt meg a KION Csoport, Európa piacvezető és a világ második legnagyobb raktártechnológiai berendezés gyártója. 2017-ban hozta létre a Baoli EMEA szervezetet a Baoli termékek dinamikusabb piaci terjesztése érdekében.

A Baoli célja, hogy a minőséget és megbízhatóságot kereső ügyfelei számára rendkívül vonzó áron kínáljon egyszerűbb, kevésbé összetett berendezéseket. A Baoli vásárlók elégedettek lesznek, mert az európai piacvezető által biztosított alkatrészek színvonala ötvöződik a Távol-Keleti gépgyártókra jellemző gyakorlatiassággal.

 

Baoli forklift
Baoli cégtörténet

BAOLI EMEA

A Baoli EMEA-t 2017 elején hozták létre; ez egy új és robusztus szervezet volt, amely felváltotta és kibővítette a Baoli korábbi struktúráját Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, jelenleg 26 országra kiterjedve, de azzal az ambiciózus céllal, hogy néhány év alatt lefedje a térség 86 piacát.

A Baoli EMEA, amelynek központja Olaszországban található, az összes értékesítési, értékesítés utáni és marketing szempontot kezeli, megbízható élményt és alapos know-how-t nyújtva ügyfeleinek.

A Baoli EMEA fordulópontot jelent a piac számára: a távol-keleti targoncák egyetlen gyártója sem számíthat ezen a területen egy megbízható és jól szervezett struktúrára, amely nemcsak pusztán a piac fejlesztését hajtja végre, hanem magas szintű szolgáltatást is garantál.

SZERVIZ
Baoli gondosan kiválasztott szerződéses partneri hálózatra támaszkodik. Így az egyes országokban közvetett módon is magas szintű értékesítés utáni szolgáltatásokat tud nyújtani az ügyfelei számára. Az összes viszonteladó szerviz technikusát a Baoli EMEA közvetlenül képezi ki, hogy folyamatosan garantálni tudja az egyenletes minőségű szerviz szolgáltatást

ALKATRÉSZ
Az alkatrészek azonnali rendelkezésre állását egész Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is a Baoli európai raktárbázisa biztosítja. Jelenleg ez a földrész egyik legnagyobb alkatrész raktára 10.000 négyzetméter feletti alapterületével

Baoli által gyártott targoncák és raktártechnikai eszközök már több, mint 80 országban működnek sikeresen. A 2003-ban alapított Baoli márkát Európa piacvezető és a világ második legnagyobb raktártechnológiai berendezés gyártója, a KION vásárolta meg 2009-ben. A KION olyan prémium márkáról ismert mint a STILL, a Linde, vagy a Dematic. A Baoli 120.000 négyzetméteren elterülő gyártó üzemei Sanghaj közelében találhatók, ahol a vállalat 700 főnél is több alkalmazottat foglalkoztat. A gyár rendelkezik modern festő és összeszerelő gyártósorokkal, és maga gyártja a gépek kulcsfontosságú alkatrészeit.

Baoli Emea
Baoli targonca gyártása
Baoli forklift munkában

BAOLI EMEA

 

 

 

Tekintse meg új Baoli targonca kínálatunkat >>

 

Tekintse meg használt Baoli targoncáinkat >>