Tolóoszlopos új vagy használt targoncaTolóoszlopos targoncáink ideálisak szűk helyeken történő anyagmozgatásra, illetve kiváló emelési magasságot biztosítanak, amely elérheti az akár 13 000 millimétert is.

A termékek elektromos meghajtásúak, ezáltal biztosítják a gazdaságos és energiatakarékos működést. A tolóoszlopos targonca legfőbb előnye, hogy hatékonyan, könnyen tud fordulni keskeny területen, például folyósókon. A vezetőfülke megfelelő rálátást nyújt a munkaterületre, ezáltal garantált a biztonságos és akadálymentes teheremelés.

A teherbírás a Triplex-Targo Kft. által forgalmazott tolóoszlopos targoncák esetében elérheti a 2500 kilogrammot is. A hatékony működést munka-, féklámpa, hátrameneti hang, irányjelző, visszapillantó tükör is garantálja. A vezető kényelmét egyes termékek esetében beépített fűtés fokozza.

Kínálatunkban megtalálhatóak újonnan gyártott, illetve kiváló állapotban lévő használt eszközök is. Tolóoszlopos targoncáinkkal lehetséges a kapkodás nélküli, lendületes munkavégzés.

Ahhoz, hogy megtaláljuk az Ön számára leginkább megfelelő teheremelő eszközt, vegye fel a kapcsolatot az adott termék mellett látható elérhetőségen szakembereinkkel!

 

Tolóoszlopos targoncák >>