Oldalvillás targonca - típusokOldalvillás targoncáink valóban egy új szintre emelik az árumozgatás technikáját, ugyanis ezen termékek akár 8000 mm emelési magassággal rendelkeznek, emellett a hosszabb terjedelmű termékek mozgatásának specialistája.

Az dízel meghajtású, oldalvillás targonca kifejezetten a nehéz súlyok szállításának a specialistája, kínálatunkban megtalálható 18 000 kilogramm maximális teherbírású termék is. Nehéz anyagok esetén elengedhetetlen a megfelelő biztonság, amiről a Lancer, illetve Bulmor prémium gyártó gondoskodik. Utóbbi több évtizedes tapasztalattal és nagy szakértelemmel rendelkezik, ügyfélközpontú fejlesztésnek köszönhetően pedig a világ elismert gyártóihoz tartozik.

Az oldalvillás targoncákban elhelyezett vezetőülés szabad rálátást nyújt a munkapályára, illetve a kezelendő teherre, mert a biztonságos és hatékony működés létfontosságú.

Ahhoz, hogy megtalálja cége igényeit leginkább kielégítő megoldást, válassza az összehasonlító opciót termékeinknél! Egyedi szükséglet esetén forduljon tanácsadóinkhoz, hogy a legjobb döntést tudja meghozni, ami hosszú távon szolgálja vállalkozását!

 

Oldalvillás targoncák >>