Négyutas targonca - típusokA Triplex-Targo Kft. kínálatában megtalálható négyutas targonca megfelelő választás lehet nehéz súlyú áru mozgatásakor.

A kialakítása lehetővé teszi a precíz és megbízható munkát, az ergonomikus vezetőülés optimális rálátást biztosít a rakományra és a munkafelületre. A kényelmes négyutas tolóoszlopos targonca keskeny, szűk helyeken tud hosszú és nagy méretű raklapokat szállítani. Termékeink jelentős része Bulmor márkájú targonca, a gyártó szakmai tapasztalata több mint 130 évre tekint vissza.

Az úttörő, innovatív szemlélet a világ prémium kategóriájú gyártói közé emelte a céget. Az áruválasztékunkban elérhető elektromos, négyutas targoncák 8000 milliméter emelési magasságig képesek a biztonságos anyagmozgatásra. A négyutas targonca széleskörű felhasználást tesz lehetővé, ezáltal szerves részét képezi a raktári folyamatoknak.

A weboldalon található targoncákra minden esetben komplett szerviz szolgáltatást biztosítunk, legyen szó akár új vagy használt termék vásárlásáról. Az optimális választás érdekében hasonlítsa össze termékeinket, vagy kérje szakértőink segítségét.

 

Négyutas targoncák >>