A CESAB Material Handling elnyerte az iF-díjat a kiemelkedő tervezésért 2024-ben.

A CESAB Material Handling Europe (CESAB) büszkén jelenti be, hogy az elektromos ellensúlyos targonca termékcsalád, az elismert CESAB B-sorozat elnyerte a tekintélyes iF Design Award 2024 díjat.

 

 Ez az iF Design Award megerősíti a CESAB termékek minőségét és ikonikus dizájnját, amelyeket a bologna Toyota Material Handling Manufacturing tervezett, fejlesztett és gyártott.

 

A CESAB B-szériája az elmúlt évben teljes egészében megújult, és minden modellhez új, különleges dizájnt mutatott be. A stíluson kívül a CESAB kutatás-fejlesztése a legkorszerűbb technológiát is magában foglalta, hogy a legmagasabb szintű biztonságot, teljesítményt és ergonómiát biztosítsa, még a legigényesebb ügyfeleknek és alkalmazásoknak is megfelelve.

  

A 2024-es iF Award versenyen több mint 70 országból 10 800 pályamű érkezett, és ez azt mutatja, hogy ez az IF-díj a világ egyik legértékesebb és legrelevánsabb tervezési versenye.

 

Hosszú út a díjig: kilenc különböző kategória 25 vagy több alkategóriával, majd egy szigorú, kétlépcsős kiválasztás neves tervezési szakértőktől.

 

Évről évre növekszik a résztvevők száma, így csak a legkiemelkedőbb és legjobb minőségű termékek kerülnek kiválasztásra.

 

Akik régóta követik a Cesab márkát talán emlékeznek arra, hogy a CESAB nem először nyeri el ezt az értékes díjat, hiszen 2000-ben a DRAGO 250-as is így díjazták!

A két képet összehasonlítva biztosan egyetért azzal, hogy hosszú utat tettünk meg, és ez a 2024-es iF-díj bizonyítja, hogy a CESAB továbbra is vezető szerepet tölt be a minőségi anyagmozgató eszközök tervezésében!

 

Ez minden bizonnyal segít bennünket abban, hogy még jobban meggyőzzük ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket, hogy a CESAB partnerként való választása, a legjobb választás!