80 éves a CESAB - Cesab Gyárlátogatás és Kereskedő Találkozó 2023

80 éves a CESAB

Cesab Gyárlátogatás és Kereskedő Találkozó 2023

 

 

A targoncagyártás és anyagmozgató eszközök iparága folyamatosan fejlődik, és mindig izgalmas pillanatot jelent, amikor egy cég kiemelkedő eredményeket ér el ezen a területen. Ebben a kontextusban az idei év egyik emlékezetes eseménye a Cesab Gyárlátogatás és Kereskedő Találkozó volt, amelyen a Triplex Targo Kft-t és MSS Targo Kft-t is 1-1 díjjal jutalmazták. A rendezvényre 2023 júniusában került sor, és az addigi teljesítményünknek és eredményeinknek köszönhetően elismerésben részesültünk.

 

A Cesab, mint targoncák és anyagmozgató gépek márkája (a Toyota csoport tagja), idén ünnepelte 80. születésnapját, amire cégünk is meghívást kapott mint kizárólagos magyarországi forgalmazó. Ezen túlmenően a Cesab rendszeresen rendez gyárlátogatásokat és kereskedő találkozókat, ahol a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy közelebbről megismerjék a Cesab targoncák gyártási folyamatát, a legújabb fejlesztéseket, valamint tapasztalatokat cseréljenek a szakma többi képviselőjével. 

 

A Triplex Targo Kft a hazai targoncapiacon már régóta ismert és elismert szereplő, és idén is magasra tette a lécet. Nemcsak jelen voltunk a Cesab gyárlátogatáson és kereskedő találkozón, de hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy két értékes díjat is elnyertünk. Az egyik díjat a targoncák értékesítési rekordjaiért, míg a másikat az alkatrészek kiemelkedő értékesítési eredményeiért.

 

Az értékesítési rekord mindig kihívásokkal teli feladat, de kitartó munkánknak és elhivatottságunknak köszönhetően ezúttal is sikerült megdönteni a korábbi rekordokat. Az  általunk kínált Cesab targoncák minősége és megbízhatósága, valamint a szolgáltatások magas színvonala mind hozzájárultak ahhoz, hogy a vásárlók újra és újra minket válasszanak.

 

Az elismerések a Triplex Targo Kft egész csapatának járnak, akik szorgalmas munkájukkal és elhivatottságukkal hozzájárultak cégünk sikeréhez. Az idei Cesab Gyárlátogatás és Kereskedő Találkozó bizonyítja, hogy a Cesab elkötelezetten törekszik a kiválóságra és az innovációra, és folyamatosan fejleszti termékeit és szolgáltatásait a vevők elégedettségének és az iparág fejlődésének érdekében.

 

Összességében az idei Cesab Gyárlátogatás és Kereskedő Találkozó számunkra egy nagyon pozitív, emlékezetes és sikeres eseménynek bizonyult. Az elkövetkező években izgalmas új fejlesztéseket és még nagyobb sikereket szeretnénk elérni.