Bulmor gyárlátogatás

A hazai logisztikai vállalatok folyamatosan törekednek a hatékonyság és a technológiai fejlődés elősegítésére. A Triplex Targo csapata is lehetőséget kapott erre, amikor márciusban részt vett egy továbbképzésen és gyárlátogatáson Ausztriában a Bulmor oldalvillás targoncák gyártójánál. Ez a látogatás lehetővé tette a cég számára, hogy megismerje az új lítium akkumulátoros modelleket, valamint a 12 tonnás nagy teherbírású EQ 12 oldalvillás targoncát is. Ebben a cikkben bemutatjuk a Triplex Targo által szerzett tapasztalatokat és az újításokat, amelyeket a gyárlátogatáson elsajátítottak.

Az új lítium akkumulátoros modellek előnyei

Az akkumulátor technológia folyamatos fejlődése óriási lendületet adott a logisztikai iparnak. A Triplex Targo csapatának lehetősége nyílt megismerni az új lítium akkumulátoros modelleket, amelyeket a Bulmor bemutatott. Ezek az akkumulátorok hosszabb üzemidőt, rövidebb töltési időt és hosszabb élettartamot kínálnak, mint a hagyományos ólom-savas akkumulátorok. Emellett a lítium akkumulátorok könnyűek és környezetbarátak is, hiszen nem tartalmaznak toxikus anyagokat. Az új technológia bevezetése jelentősen javíthatja a vállalat hatékonyságát és fenntarthatóságát, ezzel csökkentve ökológiai lábnyomát a jelen és a jövő generációinak érdekében is.

Az EQ 12 tonnás oldalvillás targonca

A gyárlátogatás másik kiemelkedő része az EQ 12 tonnás oldalvillás targonca bemutatása volt. Közelebbről nyílt lehetőségünk megismerni ezt a lenyűgöző gépet, amely rendkívül nagy teherbírással rendelkezik. Az EQ 12 tonnás targonca kiváló manőverezőképességgel és nagy teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nehéz terhek hatékony kezelését és szállítását. Ez a targonca különösen alkalmas olyan ipari környezetekben történő munkavégzésre, ahol a nagy teherbírás és a hatékonyság létfontosságú.

 

Ambulift Sidebull

Ezen kívül, a Triplex Targo képviselői a gyárlátogatás során lehetőséget kaptak arra, hogy megismerjék és kipróbálják a szintén a Bulmor kínálatába tartozó Ambulift nevű modellt is. Az Ambulift egy speciális jármű, amelyet repülőtereken használnak, és az utasok számára könnyű hozzáférést biztosít a repülőgépekhez.

Az Ambulift, a Bulmor által innovatív tervezéssel készült és fejlett funkciókkal ellátott sidebull targonca, mely lehetővé teszi a mozgáskorlátozott vagy kerekesszékkel közlekedő utasok kényelmes és biztonságos átszállását a repülőgépekről. Az Ambulift megfelel az összes biztonsági előírásnak és szabványnak, és nagy rugalmasságot nyújt a repülőtéri munkafolyamatok során.

Csapatunk személyesen tapasztalhattameg az Ambulift megbízható és hatékony működését, amely megkönnyíti az utasok szállítását a repülőgépek között. A jármű megfelel a magas minőségi és teljesítményi elvárásoknak, és lehetőséget kínál a repülőterek számára, hogy még jobban ellássák a mozgássérült utasok szükségleteit.

A Triplex Targo részvételével az ausztriai Bulmor oldalvillás targoncák gyártójánál tartott gyárlátogatás és továbbképzés rendkívül előnyös volt a cég számára. Az új lítium akkumulátoros modellek és az EQ 12 tonnás oldalvillás targonca és az Ambulift bemutatása lehetővé tette számunkra, hogy megismerjük és alkalmazzuk a legfrissebb technológiai fejlesztéseket. A Triplex Targo továbbra is elkötelezett a fejlődés iránt, és az újítások bevezetésével folytatja sikeres útját a logisztikai szektorban.