CESAB B800 elektromos sorozat

A nagy teljesítményű CESAB B800 elektromos sorozat nagyobb biztonságot és termelékenységet biztosít

A Cesab bemutatja az új négykerekű Cesab B800 elektromos targoncát, amely maximális biztonságot és termelékenységet biztosít a nagy igénybevételű műveletek során

Cesab B800, elektromos targonca

A Cesab B800 termékcsalád a hattonnás, egykerekes első kerekekkel és a 7-8 tonnás, kettős első kerékkel szerelt modelleket is magában foglaló Cesab B800 termékcsalád vezető láthatósági és teljesítményszintet kínál.
A Cesab B800 targoncák három különböző oszlopelrendezéssel az üzemeltetési igényekhez szabhatók. Ezek közé tartozik a normál szabademelésű duplex oszlop, a duplex teljes szabademelő oszlop és a maximum 7,0 méter magasra emelhető triplex full szabad emelésű verzió.
A szélesen elhelyezett tetőoszlopok és az egyenes ellensúlyos kialakítás minden körben láthatóságot biztosít a biztonságosabb és hatékonyabb működés érdekében, míg az alacsonyan fekvő, integrált kijelzővel ellátott műszerfalnak köszönhetően a kezelő jól láthatja a villacsúcsokat az oszlopokom keresztül, és jó kilátást biztosít a talajra. Ez pontosabb teherkezelési műveleteket tesz lehetővé, és csökkenti a termék károsodásának kockázatát.

A Cesab B800 kiváló hajtó- és emelőerejét négy kompakt, nagy teljesítményű és karbantartást nem igénylő AC motor biztosítja. Ezek közé tartozik két hajtómotor, egy szivattyúmotor az emelésvezérléshez és egy szervokormány motor.

Cesab B800 termékcsalád

A Cesab B800 állítható regeneratív fékezése lehetővé teszi a kezelő számára, hogy egyszerűen elengedje a gázpedált, hogy a targonca automatikusan lefékezzen, és az áram visszakerüljön az akkumulátorba. Ez amellett, hogy kiszámíthatóbb vezetési élményt kínál, megnöveli az üzemórákat, csökkenti a fékek kopását és meghosszabbítja a targoncák szervizelése közötti időszakot.

Lejtőn haladva a gázpedál felengedésével a targonca visszagurulás nélkül megáll. Ez javítja a vezető irányítását a rámpákon, és még biztonságosabb működést biztosít.
A teljesítményválasztó funkció az alkalmazásnak és a kezelő elvárásainak megfelelő teljesítménybeállításokat kínál. Ezek közé tartozik az alapfelszereltség a hosszabb üzemidőhöz, a nagy teljesítmény a maximális teljesítmény érdekében, valamint a teljesítmény a hatékonyság és az üzemóra keverékéhez. 

Cesab B800 új targonca

A Cesab B800 hosszabb üzemidőt biztosít az új generációs vezérlőknek, az elektromos szervokormánynak, az energiatakarékos gumiabroncsoknak és a ventilátor nélküli hűtőrendszernek köszönhetően. Ez növeli az akkumulátor üzemidejét, és csökkenti az akkumulátorcsere szükségességét egy vagy két műszak alatt.
A nyitott alváz kialakításnak köszönhetően a Cesab B800 akkumulátor gyorsan és egyszerűen eltávolítható az oldalsó panelen keresztül a gyors csere vagy karbantartás érdekében.

Cesab B800 homlokvillás targonca

A Cesab B800 kivételesen erős alváza és váza egy teljesen zárt, biztonságos vezetőteret tartalmaz, amely le van választva az alváz többi részétől, és négy teljes felfüggesztésű lengéscsillapítóra van felszerelve. Ezek segítenek elnyelni a vibrációkat a targoncán keresztül, és növelik a kezelő kényelmét és termelékenységét.

Két kényelmes segédfogantyú, a felső védőoszlopon és a targonca motorháztetőjén, valamint a mélyre nyitott beléptető lépcsők segítik a bármilyen magasságú kezelőt, hogy könnyen és biztonságosan hozzáférjenek a targoncához.
A Cesab B800 szabványos autós pedálelrendezése minden kezelő számára intuitív vezetést kínál, további opciókkal, mint például a nagy fékpedál, a D2 pedál vagy a dupla gázpedál.

A biztonságot tovább optimalizálja a műszerfalon található vészhelyzeti gomb, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy balesetveszély esetén gyorsan lekapcsolja az áramellátást.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe vezető marketing termékmenedzsere a következőket mondta: „A nagy teherbírású anyagmozgatás nagyobb biztonságára és termelékenységére tervezett elektromos Cesab B800 segíti a vállalkozásokat abban, hogy minden műszak során magasabb teljesítményszintet érjenek el, és fenntartsák a jólétet és kényelmét. operátorok. Ez csökkenti a fizikai megerőltetés kockázatát, optimalizálja a munkaidőt, és összességében hatékonyabb műveleteket tesz lehetővé.”

Cesab B800 targonca munka közben

 

Cesab B800 targonca raktárban