Már rendelhetőek az új Cesab B600-as modellek

Az új, nagy teljesítményű Cesab B600 elektromos targonca

Az új Cesab B600 elektromos targonca a legmagasabb szintű biztonságot, teljesítményt és könnyű használhatóságot kínálja a legigényesebb műveletekhez is

Cesab B600, elektromos targonca

A legkeményebb körülményeknek is ellenálló Cesab B600 termékcsaládot a 3,5 tonnás teherkezelési képességgel és 6,6 méteres emelés magassággal a maximális tevékenységre tervezték kültéren és beltéren egyaránt.

A lejtőkön és a rámpákon az új vontatási motoroknak és a kipörgésgátlónak köszönhetően erős teljesítmény érhető el, amíg a 600 mm-es meghosszabbított teherközépponttal rendelkező változatok ideálissá teszik a CESAB B625HL és B630HL modelleket a nagy rakományokhoz speciális tartozékokkal vagy több raklap mozhatásához.

A Cesab B600 termékcsaládot a termelékenységre tervezték, az oldalsó panelen keresztül gyorsan és egyszerűen eltávolítható akkumulátorral, a gyors csere vagy a karbantartás érdekében. A nyitott alvázkialakításnak köszönhetően az akkumulátor 100mm-rel alacsonyabban van elhelyezve, mint a korábbi modelleken, ami alacsonyabb súlyontot és nagyobb stabíilitást biztosít a targonca számára jelentősen megnövelt maradékkapacítás mellett.

A Li-ion opció esetén az akkumulátor töltése egyszerű, biztonságos és gyors az új generációs Li-ion csatlakozóval, amely könnyedén benyomható a CESAB B600 töltőaljzatába. Egy egyszerú csuklós fedél takarja az aljazatot, nincs dugó, amelyet tölts előtt ki kell venni.

Cesab targonca B625

A teljes lebegő vezetőfülke a targonca alvázának a többi részétől le van választva és négy teljes felfüggesztésú lengéscsillapítóra van felszerelve, amelyek segítenek elnyelni a vibrációkat a targoncán keresztül és minimálisra csökkentik a rezgések átvitelét a vezetőnek az optimális kezelői kényelem érdekében.

A vezetőtér kitűnő előre és körbeláthatóságot biztosít a szabványos rúdzserű tetővel elöl és ferde rúddal a jó kilátás érdekében. A még jöbb felfelé látás érdekében a CESAB B600 sorozatban opcionlis tető is rendelhető.

A Cesab B600 oszlop kialakítását frissítették, hogy javítsák a láthatóságot a targonca alap magasságában, az oszlop keresztrúdja optimalizált  és áramvonalas , hogy ne zavarja a kezelőt a látóterében.

Cesab B600 termékcsalád

A kényelmes vezetőtérben egy teljesen állítható könyöktámaszú kartámasz, valamint a kartámaszba integrált kijelző és veszleállító gomb található a könnyú hozzáférés és ateljes irányítás érdekében. Az opcionális színes kijelző új interfésszel teljes áttekintést nyújt a targonca funkcióiról, amíg az új kiterjesztett nyomógomb elrednezés optimális vezérlést és testreszabhatóságot kínál.

B600 Cesab targonca vezetőfülke

B600 Cesab targonca, kijelző

B600 Cesab targonca, vezérlés

A műveletek rugalmassága érdekében a vezetők kulcs vagy PIN-kós használatával indíthatják el a CESAB B600-at. A sebességcsökkentés kanyarodáskor már alapfelszereletség, további biztonsági funkciókkal, köztük a tehersúly kijelzővel, az emelési magasságjelzővel és a vezetői kijelző szinkódolásával. A biztonsági opciók közé tartozik a tolatókamera

A teljesen automatikus rögzítőfék minden alkalommal bekapcsol amikor a targona megáll és automatikusan kiold amikor a targonca menet üzemmődban van és a gázpedál lenyomásra kerül. A fék lejtőn is bekapcsol elengedett gázpedálra.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe Senior Marketing termékmenedzsere elmondta: "A Cesab B600 elektromos termékcsalád az üzemeltetőkkel egyeztetve fejlesztették ki, a vállalkozások mai kezelési igényeit szen előtt tartva.

Azáltal, hogy megfelelnek ezeknek az igényeknek, egy erős nagy teljesítményű, energiahatékony gép került megalkotásra, amelyeket a kezelők kényelmesen és biztonságosan használhatnak a műszakok során. Biztosak vagyunk benne, hogy a CESAB B600 növelni fogja a termelékenységi szentet az egész Europában

Cesab targonca B600

Cesab B600 targonca munka közben