Targonca bemutató - Cesab B200 széria

  • •  Terhelhetőség 1t-1,5t-ig
  • •  3 kerék, és kompakt alváz konfiguráció
  • •  Erőteljes 24V-os motorok nagy termelékenységet biztosítanak
  • •  Iparági vezető CESAB oszlop technológia páratlan láthatóságot biztosít

 

                               

A CESAB B200 termékcsalád biztosítja a tökéletes kombinációját a kompaktságnak, a manőverezhetőségnek és teljesítménynek egy 3 kerekű targoncában. Az 1000 és 1500 kg közötti teherbírással, valamint az akár 6505 mm-es emelési magasságával a CESAB B200 termékcsalád s nagyobb termelékenységet hoz a szűk helyeken történő alkalmazása során is.

A CESAB B200 termékcsalád kompakt méreteihez kiváló manőverezhetőség társul. Az ergonomikus kezelőszervek és a CESAB által biztosított kiváló láthatóság, mely köszönhető az iparágvezető oszlop technológiájának, nem csak a gyorsabb rakodást és manőverezést teszi lehetővé a szűk helyeken, hanem a biztonságot is növeli és kevesebb sérült rakományt eredményez.

Cesab B200 széria modelljei:

                           

A CESAB B200 termékcsalád kategóriájában vezető teljesítményéhez a megbízhatóság társul. A szabadalmaztatott "Double C" oszlop egyedülálló a CESAB termékcsaládban, és fokozottan biztosítja a szilárdságot és merevséget egy kompaktabb csomagban. Megmunkált oszlopok és egy optimalizált hegesztési eljárás kiváló tartósságot ad, míg a karbantartásmentes csapágyak és a szervizelhető alkatrészek könnyű hozzáférhetősége csökkentik a karbantartási időt és biztosítják az optimális üzemidőt.

Oldalsó akkumulátorcsere

A több műszakos műveletekhez az oldalsó akkumulátor-kivétel gyors és egyszerű akkumulátorcserét tesz lehetővé, optimalizálva a targonca termelékenységét és az Ön vállalkozásának jövedelmezőségét.

Ergonomikus kezelőszervek

Az új (opcionális) kartámaszba integrált arányos elektronikus vezérlés lehetővé teszi a kezelő számára, hogy az összes hidraulikus funkciót a kezelőszerv egyszerű mozgatásával kezelje. Mini-Joystick vagy Fingertips karokat.

Kiváló manőverezőképesség

A hátsó egykerekű kerék 180°-os elforgatása, a gép kompakt méretével kombinálva, osztályelső manőverezőképességet biztosít még a szűk helyeken és keskeny raktári folyosókon is.

Könnyű hozzáférés, jobb karbantartás

A CESAB B200 termékcsaládot úgy tervezték, hogy gyors és könnyű hozzáférést biztosítson az akkumulátor karbantartásához és az összes főbb szervizelhető alkatrészhez, csökkentve ezzel a fennakadások számát, ezáltal biztosítva a lehető legnagyobb üzemidőt.