új Baoli EP 20-111-et, az elektromos raklapemelő

Az új Baoli EP20-111 elektromos emelőkocsi

A Baoli büszkén jelenti be az új EP 20-111-et, az elektromos raklapemelőt, amelyet kifejezetten rakományok közepes és nagy távolságokra történő mozgatására terveztek. 2.000 kg teherbírásával, összecsukható emelvényével és karvédőjével az EP 20-111 tökéletesen illeszkedik a Baoli termékcsaládhoz, egy olyan targoncaként, amelyet raktáron belüli használatra terveztek, különösen mindazon cégek számára, amelyek gyakran közepes hatótávolságú terheket kezelnek.

 

A bevezetés előtt az EP 20-111-et 12 hónapon keresztül tesztelte 10 fontos ügyfél, akik nagy kiskereskedelmi, autóipari, valamint gyümölcs- és zöldségpiacokon tevékenykednek. Minden felhasználót lenyűgözött ennek a platformos emelőkocsinak a hatékonysága, manőverezhetősége és erőssége, amely alacsonyabb áron éri el e szegmens legjobb szereplőit. Az EP 20-111 egy nagy teljesítményű, 360 Ah-s akkumulátorral szerelhető fel, amely egy egész munkanapot kibír.

Az EP 20-111 maximális sebessége 12 km/h üresen és 9 km/h terhelve az EP 20-111 hatalmas előnyöket kínál a gyalogkíséretű targoncákkal szemben, valójában lehetővé teszi a rakománymozgások jelentős felgyorsítását és a szállítási idő csökkentését közepes és nagy raktárakban. A mozgékonyság és a manőverezhetőség csak két erőssége ennek a raklapemelő targoncának, amely az elektromos kormányrendszerhez kapcsolódó ergonomikus kormányrúdra van felszerelve, amely alapvető eszköz, amely segíti a kezelőt minden manőverben, növelve a biztonságot és csökkentve a fáradtságot. A targonca többféleképpen testreszabható akár 2400 mm-es hosszabb villákkal is, így a targonca egyszerre 2 raklapot tud mozgatni.