A Cesab bemutatja az O-sorozat raklapszállítóját

A nagyobb termelékenységre és minden váltásban csökkentett szállítási időre épített Cesab O-sorozat hatékonyabb ciklusokat nyújt mindenféle alacsony szintű szedési műveletnél.

Az 1000 és 2500 kg közötti teherbírással a Cesab O-sorozat magas kezelési teljesítményt, haladási sebességet és kapacitást, valamint gyors teljesítményt eredményez.

Cesab elektromos targonca - rakodás

A Cesab O-sorozat, amely három- és négykerekű modelleket tartalmaz, testre szabható az ügyfelek számára a villák méretének széles választékával, amely megfelel mind a raklap-, mind a tekercstartály-kezelésnek, valamint a 24 V-os ólom-savas vagy Li-ion akkumulátoroknak.

A könnyű használat a Cesab O-sorozat elsődleges fontosságú, keskeny, mindössze 790 mm-es alváza megkönnyíti a szűk helyeken és a zsúfolt folyosókon való működést. Az alacsony, 138 mm-es lépcsőmagasság segíti az operátorokat abban, hogy biztonságosabb munkát végezzenek és kevésbé fáradjnaka el minden műszak alatt.

Valamennyi modellhez tartozik több tárolórekesz a jobb szervezés érdekében, felhasználóbarát kezelőfogantyú és az összes funkció egy vagy mindkét kezével történő működtetésének képessége.

A Cesab O-sorozat a biztonságot szem előtt tartva készült. A masszív alváz jobb védelmet nyújt mind a kezelőnek, mind a tehernek, biztonsági szempontból pedig elsődleges tulajdonságai segítenek a maximális teljesítmény és a minimális kockázat biztosításában.

Ide tartozik az automatikus sebességcsökkentés kanyarodáskor és a kormányfogantyú, amely semleges helyzetbe áll vissza, ha a kezelő elhagyja a targoncát.

Cesab elektromos targonca, O110

Egy automatikus rögzítőfék reteszeli a targoncát, amint a kezelő kilép, és ez segít minimalizálni a balesetek kockázatát.

Cesab elektromos targonca, O112p

A teljesen programozható Cesab O-sorozat testreszabható a vezető képességeihez vagy az egyes munkakörnyezet igényeihez igazítva. A PIN-kód indításával biztosítani lehet, hogy a targoncát csak erre jogosult személyek kezeljék. Ezek a PIN-kódok személyekhez kapcsolhatók a személyes teljesítménybeállítások létrehozásához.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe vezető marketing termékmenedzsere elmondta: „A Cesab O-sorozat érkezése azt jelenti, hogy a Cesab most olyan ajánlatot kínál, amely megfelel a kis és közepes méretű elosztóközpontok és raktárak összes anyagmozgatási igényének.

Új Cesab elektromos targonca, O112p

"Mivel a Cesab O-sorozat magasabb termelékenységet és nagyobb biztonságot garantál, bízunk benne, hogy ezek a különbségek minden helyzetben megmutatkoznak a raktári környezetben."