A Cesab Material Handling Europe piacra dobja a Stage V kompatibilis targoncák kínálatát

A Cesab Material Handling Europe bemutatta a Cesab M300 Stage V sorozatát, a dízel és LPG targoncák teljes választékát, amelyek megfelelnek az európai Stage V kibocsátási előírásoknak.

A Cesab mérnökök olyan megoldások sorozatát dolgozták ki a Cesab M300 Stage V sorozatban, amelyek nemcsak megfelelnek az Euro V követelményeinek, hanem még nagyobb üzleti hatékonyságot is nyújtanak, optimalizálják a termelékenységet és javítják a megbízhatóságot.

Cesab M300 Stage V 1500-1750kg dízel targoncák

A Cesab M300 Stage V dízelcsalád új, 1500 kg-os és 1750 kg-os modelljei az újratervezett ipari 1DZIII dízelmotort tartalmazzák, amely jól ismert a magas megbízhatóságáról és tartósságáról. Az 1DZIII dízelmotor részecskeszűrő nélkül rendkívül gazdaságos megoldást kínál alacsonyabb karbantartási költségekkel. 17,5 kW teljesítményükkel ezek a modellek összehasonlítható teljesítményt nyújtanak, és korlátozott sebességű körülmények között a termelékenység teljes mértékben fenntartva van.

Cesab M318 - targonca forgalmazás

Cesab M300 Stage V 2000 - 3500kg dízel targonca

A Cesab M300 Stage V 2000-3500 kg közötti dízelmotorjai a bevált 41 kW-os, 1ZS dízelmotorral vannak felszerelve, csúcstechnológiával, hosszú élettartamú dízel részecskeszűrővel és üzemanyag-adalékok nélkül.

Az 1ZS dízelmotor kimagasló működési takarékosságot kínál, az üzemanyag-fogyasztás akár 20% -kal csökken.

A kompakt háromhengeres motor, meghosszabbított 1000 órás szervizintervallummal, a rezgések kiküszöbölésére szolgál, láncos meghajtású elosztással és elektronikusan vezérelt common rail üzemanyag-rendszerrel az alacsony üzemanyag-fogyasztás érdekében. A kompakt változtatható fúvókás turbófeltöltő alacsony motorfordulatszám mellett is a legnagyobb nyomatékot ígéri.

A nagyméretű dízel részecskeszűrő 250 óránként automatikusan regenerálódik a normál munkaciklus alatt.
Az optimalizált és egyszerű hamutisztítási folyamatot csak 6000 munkaóránként kell végrehajtani. Ez az egyszerű, csak vizes eljárás magában foglal egy szűrőt, amelyet kevesebb mint öt perc alatt lehet leszerelni az ellensúlyon. A részecskeszűrő nagy kapacitása miatt még az alacsony intenzitású alkalmazásoknál sem áll fenn az idő előtti eltömődés veszélye.

Cesab M300 Stage V sorozat értékesítés

Cesab M300 Stage V LPG targonca

A Cesab M300 Stage V LPG új 4YE-DLI motorja elosztóval kevesebb gyújtással rendelkezik a jobb égés és az alacsonyabb karbantartás érdekében. Az új LPG-szabályozó növeli a megbízhatóságot és csökkenti a karbantartási költségeket.

A Cesab M300 Stage V sorozat újdonságai

A Cesab M300 Stage V sorozat minden modellje újratervezett ellensúlyt tartalmaz, nagy nyílással. Ez gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a dízel részecskeszűrőhöz.
Egy új, teljes funkcionalitású kijelző könnyen érthető, átfogó információkat nyújt a teherautóról és a dízel részecskeszűrőről.

Cesab dízel targonca

A programozható sebességcsökkentés és az automatikus motorleállás, a teknős sebesség és az öko-mód mind alapfelszereltség.

A normál és az opcionális lámpák, valamint a LED-ek, alacsonyabb energiafogyasztással és 20 000 plusz órás életciklussal.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe vezető termékmarketing-menedzsere elmondta: "A Cesab mérnökei nemcsak az V. szakasz előírásainak tettek eleget, hanem még magasabb teljesítményt, termelékenységet és hatékonyságot nyújtottak."

„Az új 41 kW-os 1ZS dízelmotor, hosszú élettartamú dízel részecskeszűrővel a 2–3,5 tonnás CESAB M300 Stage V dízelmodelleken, a Cesab csúcstechnológiájának bemutatása. Ez minimalizálja az állásidőket és garantálja a piacvezető költségeket és időmegtakarításokat. ”

"Biztosak vagyunk abban, hogy a Cesab M300 Stage V sorozat minden modellje segít az ügyfeleknek elérni a környezeti céljaikat, betartani a jogszabályokat, és még produktívabb és hatékonyabb anyagmozgatási műveleteket végezni."

Cesab targonca dízel motorral