A Cesab Simai vontató targoncák választéka 2020-ra frissült

A Cesab Material Handling Europe és a Simai bemutatta a Cesab SIMAI vontató targonca sorozatát 2020-ra.

Cesab elektromos vontató oldalról

Az elektromos vontató és az emeletes sorozat a Cesab és testvére, a vontatótechnikával foglalkozó speciális gyártó SIMAI közötti folyamatos kutatási és fejlesztési partnerség eredménye.

A Cesab európai márkakereskedési hálózatán keresztül elérhető három- és négykerekű Cesab SIMAI sorozat, a maximális termelékenységet, kényelmet és biztonságot szolgálja a rakományok vontatásakor, a legkülönbözőbb kereskedelmi és ipari környezetekben.

3 kerekű Cesab elektromos vontató

 

Az 1,5 tonnától 80 tonnáig terjedő kapacitással, a termékcsalád áruk szállítására épül, minden olyan helyen, ahol vontatásra van szükség, beleértve a kórházakat, bevásárlóközpontokat, autóipart, repülőgépipart, gyártóüzemeket, vasutakat és repülőtereket.

A SIMAI, amelynek 70 éves tapasztalata van a vontató targoncák és a teherautók tervezésében és gyártásában, első olasz cégként kapta meg az ISO 9001 akkreditációt, a minőségirányítási rendszerek nemzetközileg elismert szabványát, és mostantól a környezetirányítási rendszer ISO 14001 akkreditációját is.

A Cesab SIMAI sorozat (TTE) háromkerekű vontató traktorai közé tartozik a TTE15, TTE30, TTE40 és TTE71. Ezek 1,5 és 7 tonna közötti vontatási kapacitást kínálnak.

A négykerekű Cesab SIMAI vontató traktor sorozat (TE) hét modellt tartalmaz 8 és 50 tonna közötti vonóerővel, köztük a TE80, TE80IXB, TE152, TE252, TE300R, TE291 és TE500RR.

A Cesab SIMAI Platform Truck (PE) a PE15, PE20 és PE30 típusokat tartalmazza, rakodási kapacitása 1,5 és 3 tonna között van.

Új Cesab Simai elektromos vontató

A termelékenység, a biztonság és a hatékonyság maximalizálása érdekében fejlesztették ki az elektromos vontató targoncákat és emelőkosarak teljes választékát, amelynek jellemzői: modelltől függően a felfüggesztési rendszerek, az előre beállított elektromos fékezés, a hidraulikus üzemi fékezés, a mechanikus, hidraulikus vagy elektromos kormányzás és a komplett fényrendszer. Nagy figyelmet fordítanak a vezető megközelíthetőségének kialakítására, hogy kielégítsék a járművezetők igényeit. A pótkocsik felszerelése nagyon egyszerű a SIMAI hátrameneti rendszere miatt.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe vezető termékmarketing-menedzsere elmondta: „Keményen dolgoztunk azon, hogy a Cesab SIMAI vontató traktor-sorozat optimális termelékenységet és biztonságot nyújtson mindenféle vontatási környezetben, a kiskereskedelemtől és az egészségügytől a nehéz gyártásig és a szállításig.

 

"Az első bevezetése óta folytattuk a fejlesztéseket ezen a tartományon és bízunk benne, hogy minden vontatási művelethez magas szintű hatékonyságot, teljesítményt és használhatóságot nyújt."
 

Új Cesab elektromos vontató