Az új KBG + SOROZAT „EU5 COMPLIANT” LPG motorokkal

 

A szennyező kibocsátások tekintetében a legszigorúbb előírások betartása, a német termelékenység és a távol-keleti termékek versenyképes árai közötti tökéletes szintézis fenntartása mellett. Ezek azok az intézkedések, amelyek miatt a Baoli jövő áprilistól piacra dobta a KBG + sorozat új, 1,5 és 5 t közötti teljesítményű, „EU5-kompatibilis” PB-motorokkal felszerelt targoncáit.

Gondoskodni a környezeti hatásokról és további lépéseket tenni a „környezetbarát” használat felé, alkalmazkodva a szennyező kibocsátások tekintetében a legszigorúbb előírásokhoz. Ezek az erősségei a KBG + sorozat új, 1,5-5 t kapacitású és EU5-kompatibilis LPG-motorokkal felszerelt targoncáinak, amelyeket a Baoli jövő áprilistól fog piacra dobni. Ezek a termékek jelentik a dízelüzeműek valódi alternatíváját olyan munkahelyi környezetben, ahol nem lehet átállni elektromos vontatásra. Az 1,5 t-től 2,0 t-ig terjedő kapacitású KBG teherautók LPG Deutz G2.2 motorokkal vannak felszerelve, míg a 2,5-3,5 tonna tartományban a Baoli a Doosan P24 motorokat választotta. Másrészről a P34 motorokat - szintén Doosan márkanévvel - a 4,0–5,0 tonnás teherautókra is felszerelik. A teherautók biztonságát és ergonómiáját egy nagy utastér garantálja, amely csökkenti a talajból származó rezgéseket, valamint biztosítja a maximális láthatóságot. Nagy figyelmet fordítottak a teherautó manőverezhetőségére is, amelyet egy kis átmérőjű kormánykerék lehetővé tesz.

 

De ez még nem minden, mert ezekkel az innovatív motorokkal a Baoli egy új és még nagyobb emelőkapacitású szivattyút is piacra dob ezen a sorozaton, a hidraulikus funkciók optimalizálása érdekében, valamint az új hajtásnak köszönhetően fokozott vezetési pontossággal és érzékenységgel. sebességváltó. További fontos vezetési segédeszközök a lábbal működtethető rögzítőfék, az elektronikus menetirány-választó, a könnyen hozzáférhető hidraulikus karok és a multifunkciós kijelzővel felszerelt műszerfal. Az összes építési és tervezési szempontra való odafigyelést az ellensúly sajátos alakja mutatja, amely növeli a biztonságot azáltal, hogy javítja a vizuális hatást hátramenetben, valamint az emelkedő fogantyú és a hátsó fogantyú, amely kürt aktiváló gombbal van felszerelve. kényelmes manőverezhetőség hátramenetben haladás közben. Végül a KB + motor rekesze acélból készül, hogy garantálja a nagyobb robusztusságot és funkcionalitást minden működési körülmény között, valamint a segítségnyújtás és a karbantartási műveletek maximális egyszerűségét biztosítja a gyakorlati 90 ° feletti nyitásnak köszönhetően.

Baoli új targonca, KBG25