Megérkeztek Magyarországra is a BAOLI vadonatúj elektromos raklapszállítói

Ha az Ön raktára kis területű, és szeretne nagyobb költséghatékonyságot elérni, ezt érdemes elolvasnia. Ismerje meg a Baoli egyedi megoldásait az Ön igényeinek kielégítésére!

Megérkeztek Magyarországra is a BAOLI vadonatúj elektromos raklapszállítói. A többi termékünkhöz hasonlóan az új EP15WS modellek is két világ szülöttei. A precíz technológiában és tervezésben gyökerező német termelékenység, valamint a távol-keleti termékek versenyképes árainak tökéletes szintézisei. Ez a szintézis tényleg képes Önt segíteni, hogy nagyobb költséghatékonyságot érjen el.

Baoli raklapszállító, gyalogtargonca

Az EP 15WS elektromos raklapszállítója az egész kisméretű raktárakban vagy üzletekben, vagy akár teherautók rakodásánál használható kiválóan. A felépítése egészen könnyed, mégis erőteljes: emelési kapacitása eléri a 1.500 kilogrammot. Megbízható, könnyen kezelhető gép.

Az EP 15WS-t egyenáramú, 650 W teljesítményű motorral szállítjuk Önnek. Ez a motor gyors és erős is. Áru nélkül akár a 16%-os emelkedőn is sebesen tud haladni vele. Teherrel természetesen a valamivel laposabb kaptatókon való szállításhoz ajánljuk.

A környezetbarát használatra is ügyeltünk. A gépek elérhetőek karbantartásmentes Li-ion akkumulátorokkal is. A kialakításuk nagyon innovatív, a cseréjük csupán egyetlen mozdulat. Az akkumulátorok teljes feltöltése mindössze 2,5 óra. Ezzel az egy töltéssel képesek akár 3 órás folyamatos munkavégzést nyújtani Önnek.

A targoncát minden helyzetben könnyen irányíthatónak álmodtuk meg. Ezért az EP 15WS vezérlőkarja nagyon egyszerű, ergonomikus, és elláttuk könnyen olvasható akkumulátor töltöttség-jelzővel is.

Különös figyelmet fordítottunk a biztonsági szempontokra. Igyekeztünk minden apró részletet gondosan megtervezni. Vegyük példaként az elektromos parkolóféket, amely megállásnál automatikus bekapcsol, így a legapróbb figyelmetlenség esetén is biztosítja a vezető, a targonca és a rakomány épségét.

A Baoli bestseller, az ES 10-N01 a kevésbé intenzív munkavégzéshez lesz a tökéletes választás Önnek. Nagyon kompakt és praktikus gép. Akár 1.000 kg-os rakományt is erőlködésmentesen képes szállítani. Ugyanakkor ilyen terhelés mellett is stabil és kezes, a 4-támasztópontos kialakítása és az oldalra kihelyezett kormányrúd révén.

Célunk volt, hogy az ES 10-N01 használata Önnek maximálisan rugalmas legyen, ezért a targoncát két darab 12/85 Ah beépített akkumulátor töltővel szereltük fel. Gondoltunk a praktikusságra is: rendelkezik akkumulátor töltöttség jelzővel, sőt egyedi funkciója révén az emelés teljesítményt is automatikusan korlátozza, ha az akkumulátor állapota indokolttá teszi. A targonca akár 3,5 m-es, nagyon megbízható, masszív, maximális kilátást nyújtó emelőoszlopokkal is rendelhető.

Baoli elektromos raklapszállító

A BAOLI vadonatúj elektromos raklapszállítói nagyon sokoldalú, könnyen használható gépek. Ezek a modellek is a német precizitás és a távol-keleti versenyképesség optimális szintézise. Ez a Baoli intelligens megoldása Önnek az áruk gyors, idő- és költséghatékony szállítására. Tényleg érdemes megismernie őket.

 

2 db Baoli elektromos raklapszállító