Az Új CESAB P013i raklapszállító

Bemutatjuk a Cesab P013i raklapszállítót

A Cesab Material Handling Europe piacra dobta a Cesab P013i nevű raklapszállítót, melyet kategóriájában a legmagasabb teljesítményre terveztek.

Cesab targonca: P013i raklapszállító
A Cesab P013i a raklapemelő targonca jelentős termelékenységnövekedését szolgálja, amely osztályvezető vezetési kapacitást, emelési magasságot, haladási sebességet és manőverezhetőséget kínál.

 

Cesab P013i raklapszállító munkában    Új Cesab P013i gyalogtargonca    Cesab P013i raklapszállító raktárban

 

A Cesab P013i 4,8 km -es végsebességével, 195 mm emelési magasságával és 1300 kg teherbírásával nagyobb termelékenységet biztosít az anyagmozgatás széles skáláján, beleértve a vízszintes szállítást, a be- és kirakodást, valamint az áramlás érzékeny gyalogos alkalmazásokat, mint például a kiskereskedelem, szupermarketek, ipari és fedélzeti teherautó-alkalmazásokat.

 

Cesab targonca: P013i sokoldalú raklapszállító    Cesab P013i raklapemelő

 

A sokoldalú raklapszállító, a Cesab P013i méretei nagyon közel vannak a 
kézi emelőkocsikhoz, a test szélessége 540 mm és teljes hossza 1530 mm. Ez kivételes manőverezhetőséget biztosít a legszűkebb folyosókon, és ideális olyan zárt területeken, ahol nagyobb targoncák nem tudnak közlekedni, beleértve azok hátsó részét.

 

Új Cesab gyalogtargonca, P013i      Cesab P013i raklapemelő, gyalogtargonca                 Cesab targonca: P013i raklapszállító

Az ergonómikus műveleteket a vezérlőkar biztosítja, amely pillangó hajtáskapcsolókkal, alapértelmezett billentyűzettel és könnyen használható emelő- és süllyesztőgombokkal rendelkezik. A gázrugó lehetővé teszi, hogy a kormánykar simán visszatérjen függőleges helyzetébe.

 

Cesab targonca: P013i felülről        Cesab elektromos targonca

Az elektromos Cesab P013i 24 V-os Li-ion akkumulátorral és 12 A töltővel van felszerelve, így a targonca mindössze 2,5 óra alatt tölthető fel. A kormánykaron lévő LED -kijelző jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, és figyelmezteti a kezelőket, hogy mikor kell tölteni. Ez segít maximalizálni az üzemidőt és a hatékony működést a műszakok során.

 

Cesab elektromos targonca - akkumulátor                 Cesab elektromos targonca - akkumulátor

Az ergonómikus és biztonságos raklapkezelést biztosító Cesab P013i sebességcsökkentő funkcióval rendelkezik, amely megvédi a kezelőket és a gyalogosokat, biztosítva a targonca lassú haladását a kanyarokban. 
A kezelő biztonságát tovább növelik az alapfelszereltségben lábvédelemmel ellátott görgők, valamint a kúszó sebesség üzemmód, amely akkor aktiválódik, amikor a kormánykar függőleges helyzetben van.

A Cesab P013i -t erősségre és mozgékonyságra tervezték, csökkentett súlyával és testhosszával egy központi emelőszerkezet támogatja, amely a targonca maximális erejét biztosítja. Extra stabilitást biztosít az ötkerékpontos kialakítás.

Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe termékmenedzsment vezetője elmondta: „A Cesab P013i tökéletes lépést jelent a kézi emelőkocsival szemben, és nehéz kézi kezelést, biztonságos és ergonómikus módot kínál termelékenységének és hatékonyságának javítására, a legjobb osztályú utazási sebesség, kezelhetőség és emelőképesség.

„Kivételes manőverezhetőségével és kompakt méretével a Cesab P013i előny lesz azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek jobb támogatásra van szükségük a gyorsan mozgó logisztikai területeken, zárt terekben és olyan helyeken, ahol a nagyobb targoncák egyszerűen nem tudnak működni. Várjuk, hogy segítsünk a szervezeteknek Európa -szerte megoldani a kézi kezelési nyomást a Cesab P013i készülékkel. ”