A Cesab P216i új tervezési szabványokat hoz az elektromos raklapszállító targoncákhoz

A Cesab Material Handling Europe piacra dobta eddigi legkönnyebb és leghatékonyabb motoros raklapemelőjét.

A Cesab házon belüli moduláris lítium-ion akkumulátor-rendszere köré épített első alacsony emelésű targoncája a Cesab P216i egy teljesen új dizájnt jelent a motoros raklapemelő-piacon.
A moduláris és méretezhető lítium-ion akkumulátor technológiának köszönhetően a Cesab P216i alkatrészeit és súlyát optimalizálták, hogy rendkívül kompakt, könnyű és rendkívül energiatakarékos gépet érjenek el.

Új Cesab elektromos targonca: P216i

A Cesab P216i a Cesab P200 sorozat megbízható alkatrészeit ötvözi még magasab energiahatékonysággal és termelékenységgel. Ezek között nincs szükség akkumulátorcserére vagy töltőhelyiségre, nincs szükség karbantartásra, 30% -os energiatakarékosságra, gyors és könnyű töltésre, valamint egy ólom-sav akkumulátor élettartamának háromszorosával rendelkező lítium-ion akkumulátorra.

A minőség, a stabilitás és a teljesítmény szintje a Cesab P200 sorozat híres. A Cesab P216i 6 km / h vezetési sebességgel és 215 mm emelési magassággal rendelkezik.

Az 50, 105 vagy 150 Ah Li-ion akkumulátor választásával a Cesab P216i külső, belső vagy targonca-töltésre ad lehetőséget a kezelőnek, valamint egy új és továbbfejlesztett töltőcsatlakozót, egyszerű, biztonságos csatlakozási technológiával.     

A szűk helyeken történő használatra ideális Cesab P216i karosszériaszélessége 726 mm, a targonca hossza pedig 419 mm.                                                                                              
A Cesab P216i 119 mm-rel rövidebb, mint egy normál Cesab P216 közepes akkumulátoros rekesszel ellátott raklapemelő, a Cesab P216i könnyű manőverezést kínál a legszűkebb területeken. 
Az alacsony alváz, amely 85 mm-rel alacsonyabb a Cesab P216-nál, segít a Cesab P216i-nek abban, hogy minden magasságú kezelőnek tökéletes képet nyújtson a villákról.

Cesab elektromos gyalogtargonca

A Cesab P216i stabilitását és biztonságát az optimalizált sarokvezérlés támogatja. A kormánykerék-érzékelő folyamatosan figyeli a kormányszögeket és szükség esetén automatikusan csökkenti a sebességet, az előre beprogramozott szög- és sebességbeállításokkal összhangban.

Cesab gyalogtargonca munkában

 

Az 1600 kg teherbírású Cesab P216i ideális vízszintes szállításhoz, be- és kirakodáshoz, valamint a megrendelések szedéséhez korlátozott terekkel, például fedélzeti teherautókban, raktárakban, elosztóközpontokban, szuper- és hiperpiacokon, valamint ipari környezetben.
Ton de Hollander, a Cesab Material Handling Europe vezető marketing termékmenedzsere elmondta: „A Cesab P216i tükrözi a Cesab Li-ion akkumulátor technológiájának minden képességét. Nagyon moduláris, méretezhető és rendkívül energiatakarékos, ez a motoros raklapemelő támogatja a gyors, biztonságos és könnyű kezelhetőséget mindenféle munkahelyen, különösen azokban, ahol a hely kiemelkedő.

 

Cesab gyalogtargonca - Li-ion akkumulátor

 

„Ez az eddigi legkompaktabb, legkönnyebb és energiatakarékosabb motoros targoncánk, amely a Cesab P200 sorozat összes jól ismert tulajdonságát nyújtja a következő szintű tervezéssel és a termelékenység előnyeivel.”

 

Cesab gyalogtargonca kertészetben